Húsmentesen is van élet part 1. -rakott gomba
Arra gondoltunk, hogy kicsit azoknak is kedveznénk, akik nem esznek, vagy nem mindig esznek húst. Az ötlet két helyről jött. Egyrészt még a múlt héten ettem valami hasonlót -ugyan hússal- másrészt a hétvégi piacozásos főzéses mókából ez maradt a hűtőben.
Újburgonya, gomba
Szeletekre vágtuk a burgonyát, és a gombát, ezt két rétegben megsózva, fűszerezve egy tűzálló edénybe raktuk.
Fűszerek: petrezselyem, bors, bazsalikom.
Tejszínnel meglocsotuk és sajtot tettünk rá. -ez lehet sima trappista is, mi vegyeset használtunk-
190 fokon 30 perc, utána grill.
Ez lett belőle, ízletes, finom, könnyű... Mi leves után ettük, mint főételt, de akinek ez így kevés, keverhet bele bacont.
Jó étvágyat!
Ha van kedved, kövess minekt a Facebookon